Positive Touch

Positive Touch is een inspirerend opleidingscentrum voor integraal holistische massage waarbij vanuit bezieling en verbinding met mensen wordt gewerkt. Het proces van heelwording, bewustwording en innerlijke groei vormt daarbij de basis van waaruit het lesprogramma gegeven wordt. Hierdoor kun je als deelnemer groeien en ontwikkelen vanuit je eigen kracht.

Heb je interesse of wil je meer informatie? We zien je graag tegemoet!

Deelname aan de informatieavond

Wil je kennismaken met de opleiding of de sfeer komen proeven bij ons op de school? Dan is het mogelijk om deel te nemen aan onze informatieavond. Tijdens deze avond krijg je goed inzicht in de methodiek van waaruit een integraal holistische massage gegeven wordt en de manier waarop je kunt studeren bij ons op de school. Daarnaast kun je tijdens deze avond kennismaken met de docenten van de opleiding en krijg je inzicht in het lesmateriaal. Vanzelfsprekend is er tijdens deze avond ruimte voor je vragen en het maken van een reservering of aanmelding voor een specifieke opleidingsgroep.

~ Alle verandering begint bij het zetten van de eerste stap! ~

Over ons

Positive Touch is in 2005 opgericht door Iljitsj van Kessel en Renate Pico en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een landelijk bekende school voor integraal holistische massage. Met onze opleidingen hebben wij tot doel onze studenten een modern en eigentijds opleidingsprogramma aan te bieden wat aansluit bij de ontwikkelingen van deze tijd.

Binnen de school gaat vakinhoudelijk ontwikkeling samen met de ontwikkeling van je eigen proces om zo vanuit een goed contact met jezelf mensen te begeleiden. Om het lesprogramma vanuit deze visie vorm te geven werken wij samen met een gemotiveerd team van supervisors en docenten in een sterke wisselwerking en interactie met onze studenten.

Lees meer
Ervaringen van onze studenten    
Download de folder

Download hier de folder van onze massage opleiding:

Ontdek de kracht van holistische massage

Integraal holistische massage kenmerkt zich als een helingsvorm waarbij het samenspel tussen de ontvanger en de masseur een belangrijke rol speelt  voor de uitwerking van de massage. Als integraal holistisch masseur heb je de rol van gids die de cliënt tijdens de massage begeleid bij zijn of haar helingsproces en waardoor door de cliënt contact kan worden gemaakt met de diepere lagen van de bodymind.

Lees meer >>

Waarom kiezen voor Positive Touch

  • Landelijk erkende opleiding op HBO niveau met goede beroepsmogelijkheden
  • Beproefde methodiek voor heelwording en bewustwording van lichaam en geest
  • Studeren onder begeleiding van docenten met jarenlange ervaring in hun vakgebied
  • Holistische visie vormt de basis van waaruit de opleiding gegeven wordt
  • Combinatie massage inhoudelijke vaardigheden, coaching, zijnsoriëntatie en mindfulness
  • Vakinhoudelijke ontwikkeling hand in hand met de ontwikkeling van je eigen proces
  • Met plezier en inspiratie je ontwikkeling en toekomst vormgeven
  • Mensen van binnenuit begeleiden bij de ontwikkeling van hun leven