Positive Touch

Positive Touch kenmerkt zich als een inspirerend opleidingscentrum voor integraal holistische massage, coaching en persoonlijke ontwikkeling waarbij vanuit bezieling met mensen wordt gewerkt. Het proces van bewustwording en innerlijke groei vormt daarbij de basis van waaruit het lesprogramma wordt gegeven waardoor je als deelnemer kunt groeien en ontwikkelen vanuit je eigen kracht. Wil je meer informatie over onze opleidingen of trainingen dan zien we je vragen graag tegemoet.

Deelnemen aan de informatieavond

De informatieavond is voor iedereen die wil kennismaken met de mogelijkheden van onze massage opleiding. Deze avond is er een presentatie over de wijze waarop de opleiding is opgezet, welke studiemogelijkheden je worden geboden en wat de grondslag is van de opleiding qua visie en achtergrond. Daarnaast is er een demonstratie waarin je kunt zien op welke wijze de massage vorm gegeven wordt. Ter afsluiting van de avond is er ruimte voor vragen en het maken van een reservering of aanmelding.

"Het was een geweldige ervaring om bij deze informatieavond aanwezig te zijn"

Over ons

Positive Touch is opgericht in 2005 door Iljitsj van Kessel en Renate Pico. De school biedt een breed scala aan opleidingen voor holistische massage, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Binnen de opleidingen, trainingen en cursussen die wij organiseren staat het proces van heelwording en innerlijke groei steeds centraal. Hierdoor is het mogelijk om mensen te begeleiden vanuit een diepe verbinding en een goed contact met zichzelf.

Binnen de school staat het werken vanuit een holistische visie centraal waarbij lichaam en geest onderling met elkaar zijn verbonden. Om het lesprogramma vanuit deze visie vorm te geven werken wij binnen onze school met een gemotiveerd team van docenten en supervisors die aan de opleiding verbonden zijn.

Lees meer
Ervaringen van onze studenten    
Download de folder

Heb je interesse in de opleiding en wil je de infromatie zelf nog een keer goed na kunnen lezen? Download dan hier onze folder over de opleiding en de aanvullende cursusinformatie.

Ontdek de kracht van holistische massage

Integraal holistische massage kenmerkt zich als een helingsvorm waarbij het samenspel tussen de ontvanger en de masseur een belangrijke rol speelt  voor de uitwerking van de massage. Als integraal holistisch masseur heb je de rol van gids die de cliënt tijdens de massage begeleid bij zijn of haar helingsproces en waardoor door de cliënt contact kan worden gemaakt met de diepere lagen van de bodymind.

Lees verder >>