Positive Touch

Positive Touch is een inspirerend opleidingscentrum voor integraal holistische massage waarbij vanuit bezieling en verbinding met mensen wordt gewerkt. Het proces van heelwording, bewustwording en innerlijke groei vormt daarbij de basis van waaruit het lesprogramma gegeven wordt. Hierdoor kun je als deelnemer groeien en ontwikkelen vanuit je eigen kracht.
Heb je interesse of wil je meer informatie, we zien je vragen graag tegemoet.

Kijk hier voor de regels rondom corona die wij toepassen binnen onze school.

Deelnemen aan de informatieavond

Wil je kennismaken met de opleiding of de sfeer komen proeven bij ons op de school? Dan is het mogelijk om deel te nemen aan onze informatieavond. Tijdens deze avond krijg je goed inzicht in de methodiek van waaruit een integraal holistische massage gegeven wordt en de manier waarop je kunt studeren bij ons op de school. Daarnaast kun je tijdens deze avond kennismaken met de docenten van de opleiding en krijg je inzicht in het lesmateriaal. Vanzelfsprekend is er tijdens deze avond ruimte voor je vragen en het maken van een reservering of aanmelding voor een specifieke opleidingsgroep.

~ Alle verandering begint bij het zetten van de eerste stap! ~

Over ons

Positive Touch is opgericht in 2005 door Iljitsj van Kessel en Renate Pico en biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen voor integraal holistische massage, bewustwording en innerlijke groei. Met dit opleidingsprogramma hebben wij tot doel onze studenten een compleet pakket vaardigheden aan te bieden waarmee zij in staat zijn cliënten vanuit een holistische visie op professionele en veelzijdige wijze te begeleiden.

Naast het eigen maken van de professionele vaardigheden is er binnen de opleiding ook veel aandacht voor vakken als mindfullness, intuïtieve ontwikkeling en innerlijke groei. Hierdoor zijn onze studenten in staat zijn om mensen te begeleiden vanuit een diepe verbinding en een goed contact met zichzelf. Om het lesprogramma vanuit deze visie vorm te geven werken wij samen met een gemotiveerd team van docenten en supervisors dagelijks aan de ontwikkeling van de school.

Lees meer
Ervaringen van onze studenten    
Download de folder

Download hier de folder van onze massage opleiding:

Ontdek de kracht van holistische massage

Integraal holistische massage kenmerkt zich als een helingsvorm waarbij het samenspel tussen de ontvanger en de masseur een belangrijke rol speelt  voor de uitwerking van de massage. Als integraal holistisch masseur heb je de rol van gids die de cliënt tijdens de massage begeleid bij zijn of haar helingsproces en waardoor door de cliënt contact kan worden gemaakt met de diepere lagen van de bodymind.

Lees verder >>