U bent hier:
 1. Home
 2. Cursussen
Volg ons ook online:
 

Overzicht massage cursussen

Kijk hieronder voor een actueel overzicht van cursususen die wij de komende periode organiseren. Deze cursussen richten zich op de beginnende masseur en op mensen die zich op onze opleiding willen oriëteren.

 • Integrale massage

  Integrale massage

  De basiscursus integrale massage is een basiscursus van twee dagen. De inhoud van deze cursus is erop gericht dat je leert hoe je iemand met een aantal basistechnieken van integraal holistische massage een fijne en ontspannende massage kunt geven. Daarbij is ook aandacht voor de kwaliteit van aanraking en het masseren vanuit een goede houding en na afloop van de cursus kun je iemand een massage geven van ongeveer een uur.

 • Haptonomische massage

  Haptonomische massage

  Cursus haptonomische massage is een cursus die zich richt op contact en bewust waarnemen in de massage. de manier van aanraken in de massage. Door bewust en contactvol aan te raken is het voor de ontvanger mogelijk om op een dieper niveau contact te maken met het lichaam. Daarnaast sta je stil bij de verschillende manieren van aanraken en hoe je vanuit een verdieping in het lichaamsbewustzijn de helingskracht van de massage kunt vergroten.