U bent hier:
  1. Home
  2. Contact
Volg ons ook online:

Contact & Locatie

Positive Touch | School voor holistische massage en bewustwording
Vosstraat 8
6971 KN Brummen

Telefoon: 06 - 460 22 820 
E-mail: info@positivetouch.nl

Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Staat de voicemail aan dan word je op een later tijdstip teruggebeld.

Inschrijfnummer K.v.K: 09201343.

Positive Touch is landelijk erkend door de: BATC, KTNO, CAT en het CRKBO.


Locatie

Positive Touch beschikt over een prachtige locatie die uitermate geschikt is voor bewustwordingswerk. De school is gelegen op een rustige plek in het buitengebied van de gemeente brummen. De rustgevende leslocatie waarin wordt gewerkt wordt omgeven door mooi aangelegde tuinen waarin diverse zitjes en stilteplekken aanwezig zijn met uitzicht over de omliggende natuur.

De naam van de locatie is "Vijfmorgenland". Deze naam is aan de locatie gegeven doordat het vijf morgens in beslag nam om de landbouwgronden die ooit tot de locatie behoorden te ploegen terwijl daar eigenlijk zeven morgens voor stonden maar de kwaliteit en openheid van de grond droegen ertoe bij dat het in werkelijkheid sneller ging. Het is mooi om te zien dat deze sfeer nog steeds aanwezig is, zowel in de tuinen als in het lesgebouw. Kortom: Vijfmorgenland is hiermee een omgeving die optimaal bijdraagt aan je ontwikkeling.

Overnachten

Als je van ver komt en wilt overnachten, dan kun je bij ons hiervoor informatie opvragen. In de buurt zijn diverse locaties beschikbaar.


CONTACT FORMULIER
  •  
  •  
  •