U bent hier:
  1. Home
  2. Contact
Volg ons ook online:

Contact maken met Positive Touch

Positive Touch | School voor integraal holistische massage en bewustwording
Vosstraat 8
6971 KN Brummen

Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Telefoon: 06 - 460 22 820 
E-mail: info@positivetouch.nl

Staat de voicemail aan dan word je op een later tijdstip teruggebeld.

Inschrijfnummer K.v.K: 09201343.

Positive Touch is landelijk erkend door de: BATC, KTNO, CAT en het CRKBO.


Locatie

Positive Touch is gevestigd op een prachtige locatie in het buitengebied van de gemeente Brummen. Goed bereikbaar en gelegen temidden van bossen, velden en open natuur. De locatie is leent zich bij uitstek voor bewustwordingswerk. De boerderij is in de loop der jaren verbouwd tot een moderne eigentijdse opleidingslocatie waar je de aandacht helemaal kunt richten op het leerproces en met de groep de verdieping aan kunt gaan. In de tuinen rondom de school zijn diverse zitjes en meditatieplekken aanwezig om je tijdens lesdagen even helemaal terug te trekken of om een wandeling te maken in de omliggende natuur.

De naam van onze opleidingslocatie is "Vijfmorgenland". Deze naam is aan de locatie gegeven doordat er van oorsprong vijf morgens nodig waren om het de landbouwgrond die bij de boerderij hoorde te ploegen terwijl daar vanuit de oppervlakte van de grond eigenlijk zeven morgens voor stonden. Dat dit ploegen in werkelijkheid sneller kwam werd veroorzaakt door de goede open structuur van de grond.

Overnachten

Als je van ver komt en wilt overnachten kun je hierover informatie opvragen bij ons. Wij kunnen je in contact bregen met een aantal fijne pensions die zijn gevestigd in de directe omgeving van onze school.


CONTACT FORMULIER
  •  
  •  
  •