U bent hier:
  1. Home
  2. Contact
Volg ons ook online:

Contact & Locatie

Contactgegevens

Positive Touch | School voor integraal holistische massage & bewustwording
Vosstraat 8
6971 KN Brummen

Telefoon: 06 - 460 22 820 
E-mail: info@positivetouch.nl

Als de voicemail aanstaat word je op een later tijdstip teruggebeld.

Openingstijden

Onze school is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Inschrijfnummer K.v.K: 09201343.

Wij zijn landelijk erkend door de: BATC, KTNO, CAT en het CRKBO.

Praktijk voor individuele sessies

Onze praktijk voor individuele sessies is aangesloten bij het CAT. Onze behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed onder zorg prestatiecode 24513. Kijk hier voor meer informatie over onze massage praktijk.


Locatie

Positive Touch is gevestigd op een prachtige locatie in het buitengebied van de gemeente Brummen. De school is goed bereikbaar waarbij bossen en velden de school omringen. Door deze rustige en meditatieve omgeving is onze locatie bij uitstek geschikt voor opleidingen en bewustwordingswerkt. In de tuinen rondom de school zijn diverse zitjes en meditatieplekken aanwezig die je de ruimte bieden om je tijdens lesdagen even helemaal terug te trekken of om een wandeling te maken in de omliggende natuur.

 

Overnachten

Kom je van ver en wil je deelnemen aan een van onze opleidingen en daarvoor overnachten? Dan is dat mogelijk bij een pension op loopafstand van onze school een stukje verderop gelegen in de straat. Hierover kun je informatie opvragen bij ons.

Informatie avond

Heb je intresse om deel te nemen aan de opleiding dan raden we je aan om een bezoek te brengen aan de informatie avond. Tijdens deze avond kun je een goed beeld vormen van de mogelijkheden die de opleiding te bieden heeft.


CONTACT FORMULIER
  •  
  •  
  •