Volg ons ook online:
 

Opleiding integraal holistische massage

De opleiding integrale massage van Positive Touch is een beroepsopleiding van twee jaar waarin je wordt opgeleid tot integraal holistisch massage therapeut. Het werken met mensen aan heelwording en bewustwording van lichaam en geest heeft hierbij een centrale plaats. Naast uitgebreide massage inhoudelijke vaardigheden is er in de opleiding veel aandacht voor je eigen proces. Hiermee ben je als masseur in staat mensen vanuit inzicht en een goed contact met jezelf bij heelwordigsprocessen te begeleiden.

 • Opleiding integrale massage

  Opleiding integrale massage

  In het eerste jaar van de opleiding leg je de basis voor het geven van de massage. Je leert werken met de basis van de methodiek, met haptonomie, coaching en mindfullness en hoe je de massage kunt geven vanuit een goed contact met jezelf.

 • Holistisch jaar

  Holistisch jaar

  In het tweede jaar van de massage opleiding maak je de verdieping in het holistisch werken. In dit jaar leer je werken met de diepere lagen van de bodymind en hoe je cliƫnten daarmee kunt begeleiden bij hun bewustwordingsproces.

 • Informatieavond

  Informatieavond

  Heb je interesse om deel te nemen aan de opleiding? Breng dan dan een bezoek aan onze informatieavond. Tijdens deze avond kun je een goed beeld vormen van de mogelijkheden die de opleiding te bieden heeft en de sfeer van onze school.

 • Supervisie

  Supervisie

  Supervisie maakt integraal onderdeel van de opleiding uit. Hierbij werk je 1 op 1 met een supervisor die aan de opleiding verbonden is aan de ontwikkeling van je vaardigheden en verdieping van je leerproces en zo te komen tot een betere integratie tussen voelen, handelen, denken en zijn.