Volg ons ook online:
 

Opleiding integraal holistische massage

De opleiding integraal holistische massage van Positive Touch is een inspirerende beroepsopleiding van twee jaar. In de opleiding leer je werken met de methodiek van integraal holistische massage die wij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld binnen onze school en waarmee je mensen door middel van massage leert begeleiden bij hun bewustwordingsproces.

 • Opleiding integrale massage

  Opleiding integrale massage

  In het eerste jaar van de opleiding leg je de basis voor het geven van een integraal holistische massage met verschillende massagevormen, haptonomie, coaching, zijnsoriƫntatie en mindfulness en hoe je daarmee kunt werken in de verschillende lagen van de bodymind.

 • Holistisch jaar

  Holistisch jaar

  In het tweede jaar van de opleiding maak je de verdieping in het geven van de massage en is er naast verdieping van de massage inhoudelijke vaardigheden ook veel aandacht voor het therapeutische begeleidingsproces van de cliƫnt. In dit jaar worden net als in het eerste jaar ook weer veel stappen gezet in het eigen proces.

 • Informatieavond

  Informatieavond

  Ben je enthousiast over de opleiding en wil je er meer over weten? Dan nodigen we je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze informatieavond. Tijdens deze avond krijg je een goed beeld van de methodiek en de mogelijkheden die onze opleiding te bieden heeft. Deze avond maak je tevens kennis met sfeer en de docenten die verbonden zijn aan de school.

 • Supervisie

  Supervisie

  Naast het reguliere opleidingsproces doe je tijdens de opleiding een aantal malen supervisie. Dit is een waardevol instrument voor terugkoppeling en verdieping van je leerproces. Tijdens supervisie werk je 1 op 1 met je supervisor aan de fine tuning en ontwikkeling van je vaardigheden om zo vanuit jouw eigenheid de toepassing van de methodiek van integraal holistische massage eigen te maken.