Volg ons ook online:
 

Opleiding integraal holistische massage

De opleiding integrale massage van Positive Touch is een inspirerende twee jarige beroepsopleiding waarin je wordt opgeleid tot integraal holistisch massage therapeut. In de opleiding leer je mensen begeleiden bij heelwording en bewustwording van lichaam en geest. De holistische visie staat hierbij centraal waarbij je leert werken met de mens als geheel, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Al deze lagen zijn met elkaar verbonden en van invloed op elkaar.

 • Opleiding integrale massage

  Opleiding integrale massage

  In het eerste jaar van de opleiding leg je de basis voor het geven van de massage. Je leert werken met de basis van de methodiek, met haptonomie, coaching en mindfullness en hoe je de massage kunt geven vanuit een goed contact met jezelf.

 • Holistisch jaar

  Holistisch jaar

  In het tweede jaar maak je de verdieping in het werken met de methodiek. Je leert nieuwe werkvormen en werken met de diepere lagen van de bodymind. Het holistisch kader van de opleiding wordt in dit jaar ook verder uitgewerkt, met veel aandacht voor je eigen proces.

 • Informatieavond

  Informatieavond

  Ben je enthousiast over de opleiding? Dan nodigen we je van harte uit voor een bezoek aan onze informatieavond. Tijdens deze avond krijg je een goed beeld van de methodiek en de mogelijkheden die de opleiding te bieden heeft. Deze avond maak je tevens kennis met sfeer en de docenten die verbonden zijn aan de school.

 • Supervisie

  Supervisie

  Supervisie vormt een integraal onderdeel van de opleiding en is daarmee een waardevol instrument voor terugkoppeling op je leerproces. Tijdens een supervisie werk je 1 op 1 met een supervisor die aan de opleiding verbonden is aan de ontwikkeling en fine tuning van je vaardigheden om zo vanuit jouw eigenheid de verdieping in het toepassen van de methodiek te maken.