Volg ons ook online:
 

Opleiding integraal holistische massage

De opleiding integraal holistische massage van Positive Touch is een inspirerende twee jarige beroepsopleiding waarin je leert werken met de methodiek van integraal holistische massage zoals wij deze de afgelopen jaren hebben ontwikkeld binnen onze school. De methodiek is erop gericht dat je mensen door middel van massage leert begeleiden bij hun bewustwordingsproces.

 • Opleiding integrale massage

  Opleiding integrale massage

  In het eerste jaar van de opleiding integraal holistische massage leg je de basis voor het geven van de massage. Je leert daarbij werken met de basis van de methodiek, het toepassen van de verschillende massagevormen, het begeleiden van cliƫnten en hoe de massage daarbij vanuit de holistische visie gegeven wordt.

 • Holistisch jaar

  Holistisch jaar

  In het tweede jaar van de opleiding leer je vanuit de basis die je hebt gelegd in het eerste jaar werken in de diepere lagen van de bodymind. Naast aanvullende massage inhoudelijke vaardigheden is er in dit jaar ook veel aandacht voor therapeutische begeleiding en zet je net als in het eerste jaar eveneens de nodige stappen in de ontwikkeling van je eigen proces.

 • Informatieavond

  Informatieavond

  Ben je enthousiast over de opleiding? Dan nodigen we je van harte uit voor een bezoek aan onze informatieavond. Tijdens deze avond krijg je een goed beeld van de methodiek en de mogelijkheden die de opleiding te bieden heeft. Deze avond maak je tevens kennis met sfeer en de docenten die verbonden zijn aan de school.

 • Supervisie

  Supervisie

  Supervisie vormt een integraal onderdeel van de opleiding en is daarmee een waardevol instrument voor terugkoppeling op je leerproces. Tijdens een supervisie werk je 1 op 1 met een supervisor die aan de opleiding verbonden is aan de ontwikkeling en fine tuning van je vaardigheden om zo vanuit jouw eigenheid de verdieping in het toepassen van de methodiek te maken.