Aanmelden

Informatie avond

Heb je interesse om deel te nemen aan de opleiding tot integraal holistisch masseur? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan de informatieavond. Deze avond biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de opleiding en de methodiek van integraal holistische massage zoals daarin wordt lesgegeven binnen onze school. Tevens kun je tijdens deze avond kennis maken met de docenten en de sfeer waarmee wordt gewerkt binnen onze school.

Programma informatie avond

19:00   •   Ontvangst & welkom
19:15   •   Start infoavond met presentatie over de opleiding en holistische visie
20:00   •   Methodiek integraal holistische massage & persoonlijke ontwikkeling
21:00   •   Afronding en mogelijkheid tot aanmelden / reserveren.

Reservering maken?

Ben je van plan om deel te nemen aan de opleiding maar wil je eerst nog een bezoek brengen aan de informatie avond voordat je besluit? Dan is het mogelijk om alvast een reservering te maken voor de opleiding en op deze manier zeker te zijn van een opleidingsplaats. Deze reservering is geheel vrijblijvend en kan worden gemaakt tijdens het invullen van het aanmeldformulier voor de informatie avond.

Interesse om deel te nemen?

Heb je vragen over de opleiding of wil je meer informatie? Neem dan contact op met 06 - 460 22 820 of mail naar info@positivetouch.nl en vraag naar Iljitsj van Kessel of Renate Pico.

We zien je graag tegemoet!