Aanmelden

Informatie avond

Heeft de massage opleiding je interesse gewerkt? Dan nodigen we je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze informatieavond. Tijdens deze avond krijg je een goed beeld van de methodiek van integraal  holistische massage, de wijze waarop de massage wordt toegepast en de visie van waaruit wij werken binnen onze school. Daarnaast maak je tijdens deze avond tevens kennis met de docenten die je tijdens de opleiding zullen begeleiden en de sfeer van werken binnen onze school.

Programma informatie avond

18:45   •   Ontvangst & welkom
19:00   •   Start informatieavond
19:15   •   Methodiek integraal holistische massage
20:00   •   Opzet van de opleiding & Persoonlijke ontwikkeling
21:00   •   Vragen & mogelijkheid tot aanmelden

Reservering maken?

Heb je al concrete plannen om deel te nemen aan een specifieke opleidingsgroep? Dan is het mogelijk om hiervoor bij aanmelding aan de informatieavond een vrijblijvende reservering te maken om zo zeker te zijn van een opleidingsplaats. Na bezoek aan de informatieavond kan deze reservering dan in een aanmelding worden omgezet.

Ps, heb je interesse om deel te nemen aan de opleidingsgroep die op woensdag 12 april start dan kun je contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Interesse om deel te nemen?

Heb je voorafgaand aan de informatieavond vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met 06 - 460 22 820 of mail naar info@positivetouch.nl en vraag naar Iljitsj van Kessel of Renate Pico.

We zien je graag tegemoet!