Boeken

In de opleiding komen een aantal boeken aan bod die je in je ontwikkeling ondersteunen op verschillende gebieden als anatomie en fysiologie, de werking van het menselijk lichaam vanuit een holistische visie, coaching, psychosomatiek, gespreksvoering en begeleiding. 

Atlas van de anatomie
Een gedetailleerd boek voor spieren, botstructuren, zenuwbanen en gewrichten.

Het lichaam zegt: "hou van jezelf"
Dit boek gaat op een hele goede manier in op de psychosomatiek van uiteenlopende spanningen en klachten die heel goed aansluit op het vier lichamen model waar je tijdens de opleiding meer leert werken.

Handboek chakra psychologie
Het handboek chakra psychologie maakt op een heel heldere wijze de verbinding tussen de oosterse spiritualiteit van het chakra systeem en westerse psychologie.

Van binnen weet je alles
In dit boek wordt beschreven hoe je mensen vanuit een lichaamsgerichte benadering kunt begeleiden bij het maken van contact met de signalen die door het lichaam worden gegeven.

Motiverende gespreksvoering
Motiverende gespreksvoering help je op heel praktische wijze bij gespreksvoering en cliëntbegeleiding. Daarbij hebben we in de readers aanvullende mogelijkheden en voorbeelden uitgewerkt waarbij de vertaalslag wordt gemaakt naar integrale en holistische massage.