Volg ons ook online:

Erkenningen

Binnen onze school streven wij naar de hoogst mogelijke vorm van onderwijs. Dit doen wij zowel vakinhoudelijk door ons opleidingsaanbod steeds weer aan te passen en mee te laten groeien met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en wij streven er zelfs naar om een voorloper te zijn binnen ons vakgebied. Om de kwaliteit van ons onderwijs te toetsen zijn wij aangesloten bij een aantal instanties die ons ondersteunen deze kwaliteit hoog te houden.

KTNO

KTNO staat voor kwaliteit toetsing natuur gerichte organisaties en verzorgt de inhoudelijke accreditatie van onze opleidingen en traningen. Deze toetsing is zowel gericht op de vakinhoudelijke als didactische kwaliteit van het onderwijs gericht en zijn maatgevend voor de beroepsorganisaties BATC en CAT om studenten die de opleiding integraal holistische massage therapie hebben afgerond als therapeut aan te laten sluiten.
 

 

BATC

De BATC is de belangen associactie therapeut en consument en is een landelijk bekende beroepsorganisatie die belangen behartigt voor natuurgeneeskundig en holistisch therapeuten. Bij deze beroepsvereniging kan door na afronding van de opleiding integraal holistische massagetherapie door deelnemers worden aangesloten.  

 

 

CAT

Het CAT staat voor het collectief alternatief therapeuten en net als de BACT een beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundig, holistisch alternatief geneeskundig therapeuten waar na afronding van de opleiding integraal holistische massagetherapie door studenten die de opleiding hebben afgerond kan worden aangesloten.