Volg ons ook online:
 

Studiedagen

Studiedagen zijn speciale dagen die worden georganiseerd voor masseurs die de opleiding tot integraal en holistische masseur bij Positive Touch hebben afgerond. Dit zijn inspirerende dagen waarin komen verdiepende thema's en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van integrale en holistische massage nader worden uitgewerkt. Kijk hieronder voor een actueel overzicht van de studiedagen die de komende tijd worden georganiseerd:

 • Studiedag hoofd verdieping

  Studiedag hoofd verdieping

  Na afronding van de opleiding is het mogelijk om deel te nemen aan studiedagen. Tijdens deze dagen komen steeds specifieke thema's en nieuwe ontwikkelingen van het vakgebied van integrale massage aan bod waardoor je ook na de opleiding actief kunt blijven werken aan je ontwikkeling als masseur.

 • IM Advanced skills training

  IM Advanced skills training

  IM Advanced skills training en een verdiepende training in de techniek en vaardigheid van integrale massage. In dit vier daagse trainingsprogramma komt een uitgebreide reeks aanvullende vaardigheden van integrale massage aan bod.

 • Studiedag psoas

  Studiedag psoas

  De studiedag psoas is gericht op het werken met deze veelzijdige spier die zowel raakvlakken heeft met de gezondheid en vitaliteit van het lichaam als met diepere lagen van emoties, spanningen en gevoel. Gedurende deze dagen komen hiervoor verschillende begeleidingsvormen aan bod.

 • Studiedag hernia en ischias

  Studiedag hernia en ischias

  Tijdens de studiedag hernia en ischias komen een aantal heel praktische vaardigheden en technieken aan bod om mensen te begeleiden bij deze twee veel voorkomende klachten:, zowel om ruimte te scheppen in deze gebieden als bij het ondersteunen van mensen bij het krijgen van inzicht in het signaal wat het lichaam hiermee wil geven.