Volg ons ook online:
 

Studiedagen

Studiedagen zijn speciale dagen die worden georganiseerd voor masseurs die de opleiding tot integraal en holistische masseur bij Positive Touch hebben afgerond. Dit zijn inspirerende dagen waarin komen verdiepende thema's en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van integrale en holistische massage nader worden uitgewerkt. Kijk hieronder voor een actueel overzicht van de studiedagen die de komende tijd worden georganiseerd:

  • Bijscholing familiebanden

    Bijscholing familiebanden

    Familiebanden werken sterk in ons door. Als mens staan we op een krachtige manier in verbinding met ons familiesysteem. De invloeden die daaruit afkomstig zijn kunnen veel invloed hebben op ons leven, op de vrijheid die we kunnen ervaren, op gezondheid en authenticiteit. Deze krachten hoeven niet altijd zichtbaar te zijn maar wanneer ze worden gevoeld worden ze doorgaans direct herkend. Tijdens dit vierdaagse studiethema ga je in op de verborgen dynamiek van familiebanden en hoe het werk dat hieraan verbonden is een zeer waardevolle rol kan spelen in iemands helingsproces.

  • Intensive "verdiepen van je innerlijke helingskracht"

    Intensive "verdiepen van je innerlijke helingskracht"

    In de herfst van 2018 organiseren wij de intensive 'het verdiepen van de innerlijke helingskracht '. Een mooi thema om een weekend lang aan te werken en vanuit deze verdiepende laag in contact met anderen te zijn. De oefeningen en massage vaardigheden die daarbij aan bod komen zijn zowel waardevol voor je eigen proces als voor het begeleiden van cliƫnten. Aan deze intensive kan worden deelgenomen door studenten die bij ons het eerste jaar van de opleiding integrale massage hebben afgerond.