Volg ons ook online:
 

Studiedagen

Studiedagen zijn verdiepende trainingen en modules voor specialisatie voor masseurs en therapeuten die de opleiding integraal holistische massage van Positive Touch hebben afgerond.

 • Training systemisch werk en familiebanden

  Training systemisch werk en familiebanden

  Tijdens deze vierdaagse training ga je in op de verborgen dynamiek van het familiesysteem en hoe het werk dat hieraan verbonden is een waardevolle rol kan spelen in het verdiepen van het helingsproces van je cliƫnten.

 • Holistisch begeleiden bij burn-out

  Holistisch begeleiden bij burn-out

  Burn-out is een veel voorkomend klachtbeeld waarbij met de juiste begeleiding mensen goed kunnen worden ondersteund. Je leert daarbij welke fasen er zijn en welke stappen daarbij kunnen worden gezet om vanuit een burn-out stap voor stap innerlijke te transformeren.

 • Jaar ontwikkelgroep

  Jaar ontwikkelgroep

  Een jaar ontwikkelgroep staat voor ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Na afronding van de opleiding is het mogelijk om deel te nemen aan een ontwikkel groep. Daarin werk je aan de verdere ontwikkeling van je therapeutische vaardigheden in combinatie met de verdere ontplooiing van je eigen proces.

 • Transformatief coachen & proceswerk

  Transformatief coachen & proceswerk

  De training transformatie coachen geeft verdieping aan je mogelijkheden in het coachen. Vraagstelling en begeleiding zijn daarbij gericht op het innerlijke proces en transformatie. Hiervoor komt in deze training een uitlopende reeks vaardigheden aan bod.

 • Training holistische meridiaan therapie

  Training holistische meridiaan therapie

  De training meridiaan therapie is een zeer waardevolle aanvulling op de opleiding tot integraal holistisch masseur. Meridianen zijn dragers van zowel fysieke, mentale, emotionele en spirituele energie en hebben daarmee een zeer belangrijke functie voor de werking van de bodymind.

 • Innerlijke groei & levenslooppsychologie

 • Hernia en ischias

  Hernia en ischias

  Tijdens deze tweedaagse training hernia en ischias maak je een methodiek eigen die voor deze twee (veel voorkomende en vaak hardnekkige) zeer effectief is en bovendien niet alleen herstel bevorderend maar ook inzichtgevend is.