Volg ons ook online:
 

Studiedagen

Studiedagen zijn verdiepende trainingen voor therapeuten die de opleiding tot integraal holistisch masseur hebben afgerond. Deze trainingen bieden je de mogelijkheid om je vaardigheden te verdiepen of je verder te specialiseren in een specifiek gebied. Sommige trainingen bieden je de mogelijkheid om je te verdiepen in de methodiek, andere in specifieke thema's of in onderwerpen die actueel zijn in de maatschappij.

 • Training meridaan therapie

  Training meridaan therapie

  De training meridiaan therapie biedt je de mogelijkheid om te werken vanuit de extensies van de meridianen. Dit zijn dragers van zowel fysieke, mentale, emotionele en spirituele energie en hebben daarmee een zeer belangrijke functie voor de werking van de bodymind. Tijdens deze training leer je hoe de meridianen kunt toepassen in je werk als integraal holistisch masseur.

 • Hernia en ischias

  Hernia en ischias

  Hernia en ischias zijn twee veel voorkomende klachtentypen die soms langslepend en zeer lastig te behandelen zijn waardoor ze na verloop van tijd chronisch worden. Tijdens deze training leer je voor beide klachtsoorten een zeer bruikbare methode om mensen bij deze klachtsoorten te begeleiden.

 • Begeleiding burn-out

  Begeleiding burn-out

  Burn-out is een veel voorkomend klachtpatroon wat vandaag de dag steeds vaker voorkomt met vaak verstrekkende uitwerkingen tot gevolg. Tijdens de training begeleiden bij burn-out leer je hoe je door middel van de methodiek die je in de opleiding eigen hebt gemaakt mensen kunt begeleiden om de situatie van een burn-out te benutten om weer in hun kracht te staan.

 • Transformatieve coaching & proceswerk

  Transformatieve coaching & proceswerk

  De training transformatieve coaching en proceswerk is een training van twee dagen waarmee je verdieping maakt van je coachende en procesbegeleidende vaardigheden tijdens het geven van een integraal holistische massage. Hiervoor komen in deze training nieuwe vaardigheden aan bod die gericht zijn op het begeleiden van cliƫnten in de gelaagdheid van de bodymind.