Volg ons ook online:
 

Studiedagen

Studiedagen zijn speciale dagen die worden georganiseerd voor masseurs die de opleiding tot integraal en holistische masseur bij Positive Touch hebben afgerond. Dit zijn inspirerende dagen waarin komen verdiepende thema's en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van integrale en holistische massage nader worden uitgewerkt. Kijk hieronder voor een actueel overzicht van de studiedagen die de komende tijd worden georganiseerd:

 • Zomer intensive 2018 (weekend)

  Zomer intensive 2018 (weekend)

  In 2018 organiseren wij een zomer intensive met als titel 'het vergroten van je eigen helingskracht'. Een mooi thema om zo vlak voor de zomer weer goed gegrond in contact met jezelf te zijn. De oefeningen en massage vaardigheden die daarbij aan bod komen zijn zowel waardevol voor je eigen proces als voor het begeleiden van cliƫnten. Aan deze zomer intensive kan worden deelgenomen door studenten die bij ons het eerste jaar van de opleiding integrale massage hebben afgerond.

 • Studiedag hernia en ischias

  Studiedag hernia en ischias

  Tijdens de studiedag hernia en ischias komen een aantal heel praktische vaardigheden en technieken aan bod om mensen te begeleiden bij deze twee veel voorkomende klachten:, zowel om ruimte te scheppen in deze gebieden als bij het ondersteunen van mensen bij het krijgen van inzicht in het signaal wat het lichaam hiermee wil geven.

 • IM Advanced skills training

  IM Advanced skills training

  IM Advanced skills training en een verdiepende training in de techniek en vaardigheid van integrale massage. In dit vier daagse trainingsprogramma komt een uitgebreide reeks aanvullende vaardigheden van integrale massage aan bod.

 • Studiedag stress en reflectie

  Studiedag stress en reflectie

  De studiedag stress en reflectie is erop gericht mensen vanuit hun innerlijke kracht ruimte te bieden om de spanningen en stress die zij in hun leven ervaren en mogelijkheden die er zijn om daar op een andere manier mee om te gaan.