Volg ons ook online:
 

Studiedagen

Studiedagen zijn speciale dagen die worden georganiseerd voor masseurs die de opleiding tot integraal en holistische masseur bij Positive Touch hebben afgerond. Dit zijn inspirerende dagen waarin komen verdiepende thema's en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van integrale en holistische massage nader worden uitgewerkt. Kijk hieronder voor een actueel overzicht van de studiedagen die de komende tijd worden georganiseerd:

 • Begeleiding bij Burn-out

  Begeleiding bij Burn-out

  Burn-out is een veel voorkomend fenomeen wat vandaag de dag veel voorkomt en vaak verstrekkende uitwerkingen tot gevolg heeft. Tijdens deze vierdaagse training leer je door middel van holistisch lichaamswerk hoe je mensen kunt begeleiden om vanuit een burn-out te komen tot frisse energie en nieuwe perspectieven in het leven.

 • Training meridiaanleer

  Training meridiaanleer

  Meridianen hebben een zeer belangrijke functie voor de body mind. Naast beheer van de levensenergie van het fysieke lichaam hebben zij tevens betrekking op mentaal, emotionele en spirituele aspecten van de bodymind. Tijdens deze training leer je hoe de meridianen kunt toepassen in je werk als integraal holistisch masseur.

 • Studiedagen Hernia en ischias

  Studiedagen Hernia en ischias

  Hernia en ischias zijn twee veel voorkomende klachten die soms langslepend en zeer lastig te behandelen zijn en na verloop van tijd chronisch worden. Tijdens deze studiedag leer je voor beide klachtsoorten die veel met elkaar gemeen hebben een aantal zeer bruikbare tools en vaardigheden om mensen bij deze klachten te begeleiden.

 • Bijscholing familiebanden

  Bijscholing familiebanden

  Familiebanden werken sterk in ons door. Als mens staan we op een krachtige manier in verbinding met ons familiesysteem. De invloeden die daaruit afkomstig zijn kunnen veel invloed hebben op ons leven, op de vrijheid die we kunnen ervaren, op gezondheid en authenticiteit. Deze krachten hoeven niet altijd zichtbaar te zijn maar wanneer ze worden gevoeld worden ze doorgaans direct herkend. Tijdens dit vierdaagse studiethema ga je in op de verborgen dynamiek van familiebanden en hoe het werk dat hieraan verbonden is een zeer waardevolle rol kan spelen in iemands helingsproces.