Volg ons ook online:
 

Studiedagen

Studiedagen zijn verdiepende trainingen voor therapeuten die de opleiding tot integraal holistisch masseur hebben afgerond. Deze trainingen bieden je de mogelijkheid om je vaardigheden te verdiepen of je verder te specialiseren in een specifiek gebied. Sommige trainingen bieden je de mogelijkheid om je te verdiepen in de methodiek, andere in specifieke thema's of in onderwerpen die actueel zijn in de maatschappij.

 • Transformatieve coaching & proceswerk

  Transformatieve coaching & proceswerk

  De training transformatie coachen geeft verdieping aan je mogelijkheden in het coachen. Vraagstelling en begeleiding zijn daarbij gericht op het innerlijke proces en transformatie. Hiervoor komt in deze training een uitlopende reeks vaardigheden aan bod.

 • Jaar ontwikkelgroep

  Jaar ontwikkelgroep

  Een jaar ontwikkelgroep staat voor ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Na afronding van de opleiding is het mogelijk om deel te nemen aan een ontwikkel groep. Daarin werk je aan de verdere ontwikkeling van je therapeutische vaardigheden in combinatie met de verdere ontplooiing van je eigen proces.

 • Begeleiding van cliënten bij burn-out

  Begeleiding van cliënten bij burn-out

  De training begeleiding bij burn-out is een training waarin je mensen in hun proces van burn-out leert begeleiden. Welke fasen er zijn en welke stappen daarbij worden gezet om de burn-out stap voor stap te transformeren naar innerlijke kracht.

 • Systemisch werk en familiebanden

  Systemisch werk en familiebanden

  Tijdens deze vierdaagse training ga je in op de verborgen dynamiek van het familiesysteem en hoe het werk dat hieraan verbonden is een waardevolle rol kan spelen in het verdiepen van het helingsproces van je cliënten.

 • Training meridiaan therapie

  Training meridiaan therapie

  De training meridiaan therapie is een zeer waardevolle aanvulling op de opleiding tot integraal holistisch masseur. Meridianen zijn dragers van zowel fysieke, mentale, emotionele en spirituele energie en hebben daarmee een zeer belangrijke functie voor de werking van de bodymind.

 • Hernia en ischias

  Hernia en ischias

  Tijdens deze tweedaagse training hernia en ischias maak je een methodiek eigen die voor deze twee (veel voorkomende en vaak hardnekkige) zeer effectief is en bovendien niet alleen herstel bevorderend maar ook inzichtgevend is.