Menu

Renate Pico

Renate Pico (1976) is hoofddocent en medeoprichter van Positive Touch. Samen met Iljitsj van Kessel geeft zij dagelijks leiding aan de school. Zij is daarbij een inspirerend docent die veel aandacht heeft voor de ontwikkeling van haar studenten. Daarbij werkt zij vanuit een open sfeer waarom iedereen zichzelf kan zijn en waarbij het leerproces zich steeds verder kan verdiepen.

Het innerlijk van de mens

In haar periode voor Positive Touch heeft zij als organisatie deskundige in het bedrijfsleven organisaties geholpen bij veranderingstrajecten. Hierbij vormde de mens binnen de organisatie steeds haar primaire aandachtsgebied. In haar leefde de wens meer te werken met de mens als geheel heeft zij, na diverse opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van coaching, diep lichaamswerk, bewustwording en innerlijke groei een aantal jaar een experimentele dansschool voor zelfontplooiing en innerlijk werk gehad. In 2006 maakte zij de keuze om zich definitief toe te leggen op Positive Touch.

Bron van inspiratie

In haar werk is Renate erop gericht om mensen weer verbinding te laten maken met hun innerlijke bron waardoor een opening voor heelwording en bewustwording kan ontstaan en contact kan worden gemaakt met de wijsheid die in het lichaam ingesloten is. In de opleiding is dit een beeld wat zij voortdurend voor ogen heeft.

The best preparation for tomorrow is doing your best today.

Vragen voor Positive Touch

Heb je vragen over de massage opleiding of wil je meer informatie? Neem contact met ons op of stuur een bericht via het contactformulier.

contact-img

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.