Menu

Iljitsj van Kessel

Iljitsj van Kessel (1969) heeft de school in 2005 samen met Renate Pico opgezet. Vanaf het eerste begin was hij steeds nauw betrokken bij de ontwikkeling van de methodiek. In de eerste jaren kwam daar veel onderzoek en veldwerk aan te pas. En tot op de dag van vandaag zet deze ontwikkeling zich voort. In de loop der jaren is zijn visie op het werken met mensen steeds verder uitgekristalliseerd. Dit resulteert in een open en ruimtegevende manier van werken waarbij zijn aandacht er steeds op is gericht mensen de kwaliteiten die al in hen aanwezig zijn te laten zien.

Bewustwordingsgericht werken

Voor zijn werk bij Positive Touch heeft hij jarenlang als organisatie adviseur gewerkt en ook daar was zijn focus steeds op het menselijke proces gericht. Onbewust groeide zo de lokroep die uiteindelijk niet meer te stoppen was om het werkveld definitief naar het gebied van bewustwording en innerlijke groei te verleggen. Hiervoor volgde hij uiteenlopende opleidingen en trainingen op het gebied van holistische massage, bewustwording, mindfullness en transformatief lichaamswerk.

Ontmoeting die inspireert

Zijn werk is het vooral de ontmoeting in al zijn veelzijdigheid die hem inspireert. Hij ziet het lichaam daarbij als spiegel van wat er in diepere lagen van mensen leeft. Wanneer daar weer contact mee kan worden gemaakt ontstaat ruimte voor heelwording, een vrije stroom van levensenergie en creativiteit.

Change your thoughts and you change your world.

Vragen voor Positive Touch

Heb je vragen, wil je meer informatie over de massage opleiding of wil je met ons sparren over de mogelijkheden die de opleiding te bieden heeft? Neem contact met ons op of stuur een bericht via het contactformulier.

contact-img

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.