Menu

Over Positive Touch

Positive Touch is een inspirerend opleidingscentrum voor integraal holistische massagetherapie en is opgericht in 2005. Binnen onze school leiden wij mensen op in de methodiek van integraal holistische massage therapie, de methodiek die wij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld binnen onze school. Dit doen wij met een unieke methodiek voor heelwording en bewustwording van lichaam en geest waarbij wij samenwerken met een bevlogen team van docenten. Het leven zien wij daarbij als een proces om je op een steeds dieper niveau te verbinden met je omgeving en jezelf.

Holistische visie als uitgangspunt

In de opleiding vormt het werken vanuit een holistische visie het uitgangspunt. Wie je bent als mens staat daarbij centraal, wat je voelt en waarneemt in het moment en wat daarvan te leren is. Het lichaam is daarbij het instrument om te komen tot zelfinzicht en innerlijke groei. Holistisch houdt ook in dat ieder mens het in zich heeft om de sleutels te vinden die nodig zijn om verder te komen op zijn levenspad.

Oprichters

De school is opgericht door Iljitsj van Kessel en Renate Pico. Zij zijn de inspiratoren die aan de wieg hebben gestaan van de school. Naast het ontwikkelen van de methodiek geven zij nog steeds les en geven leiding aan de docenten die verbonden zijn aan de school. Dit heeft tot gevolg dat de school in de vijftien jaar dat deze inmiddels bestaat is uitgegroeid tot een landelijk bekend centrum voor heelwording en innerlijke groei.

Open organisatievorm

Om onze organisatie vorm te geven werken wij vanuit een open structuur. Dit houdt in dat we veel contact hebben met de docenten en supervisors die zijn verbonden aan de school. Daarnaast hebben we ook veel contact met onze studenten om richting te kunnen geven aan het opleidingsproces. We staan daarbij steeds open voor nieuwe input en mogelijkheden voor ontwikkeling en groei. We hebben zogezegd een open oor. Om het verloop van deze processen goed te laten verlopen is niet alleen de organisatievorm maar is ook het lesprogramma hierop afgestemd.

Werken vanuit eigenheid

Eigenheid en authenticiteit spelen binnen onze opleiding een belangrijke rol. Het is dan ook niet voor niets dat het motto van waaruit we werken binnen onze school luidt: ‘Het mooiste wat je kunt worden is wie je van binnen al bent’. Ieder mens is een uniek wezen dat zijn eigen mogelijkheden en kwaliteiten heeft. Binnen de opleiding geven we ruimte om deze kwaliteiten te ontdekken en ze te verbinden aan het therapeutisch proces. Hierdoor zijn de studenten die verbonden zijn aan onze school in staat zijn om vanuit hun eigen kracht en eigenheid met mensen te werken.

Heb je interesse? Wie zien je graag tegemoet!

 

Het mooiste wat je kunt worden is wie je van binnen al bent

Vragen voor Positive Touch

Heb je vragen, wil je meer informatie over de massage opleiding of wil je met ons sparren over de mogelijkheden die de opleiding te bieden heeft? Neem contact met ons op of stuur een bericht via het contactformulier.

contact-img

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.