Menu

Over Positive Touch

Positive Touch is een inspirerend opleidingscentrum voor integraal holistische massagetherapie. Binnen onze school begeleiden wij mensen in hun ontwikkeling tot integraal holistisch massagetherapeut. Dit doen wij met een unieke methodiek voor heelwording en bewustwording van lichaam en geest waarbij wij samenwerken met een bevlogen team van docenten. Het leven zien wij daarbij als een proces om je op een steeds dieper niveau met jezelf en je omgeving te verbinden.

Eigentijds opleidingstraject

De school is opgericht in 2005 door Iljitsj van Kessel en Renate Pico. In de vijftien jaar dat de school inmiddels alweer bestaat is de opleiding steeds verder uitgegroeid en biedt nu een brede basis van waaruit ieder jaar weer mensen worden opgeleid die afkomstig zijn uit het hele land. In ons werk streven wij ernaar de opleiding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen van deze tijd.

Dit doen we door onze kennis en kunde zo over te dragen dat je als student optimaal kunt ontwikkelen tot vakkundig therapeut, waarbij je in staat bent om mensen vanuit een gedegen ondergrond bij heelwordingsprocessen te begeleiden.

Inspirerend en uitnodigend

De lessen die wij geven zijn inspirerend en uitnodigend en worden zo opgezet dat kennis en kunde optimaal met elkaar worden gecombineerd. Daarbij is veel ruimte om zelf te exploreren op wie je bent en hoe je daarbij vanuit je eigenheid met mensen kunt werken.

Open leeromgeving

De school kenmerkt zich daarbij als een open leeromgeving en is gelegen op een mooie goed bereikbare en rustige locatie in landelijk gebied waar je helemaal tot jezelf kunt komen en de diepte in kunt gaan tijdens het leerproces.

Eerlijk en betrokken

Onze docenten zijn eerlijk in hun feedback en met respect voor je grenzen betrokken bij het leerproces van hun studenten. Het motto van onze school is dan ook niet voor niets ‘het mooiste wat je kunt worden is wie je van binnen al bent’.

Wie zien je graag tegemoet!

Het mooiste wat je kunt worden is wie je van binnen al bent

Vragen voor Positive Touch

Heb je vragen over de massage opleiding of wil je meer informatie? Neem contact met ons op of stuur een bericht via het contactformulier.

contact-img

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.