U bent hier:
 1. Home
 2. Trainingen
Volg ons ook online:
 

Trainings overzicht

Naast de opleiding tot integraal holistisch masseur organiseren wij binnen onze school een aantal curussen en trainingen voor voor gevorderde en professionele masseurs. Deze trainingen hebben tot doel om masseurs en massagetherapeuten met een aantal innovatieve trainingen te ondersteunen bij de verdieping van hun mogelijkheden binnen het vakgebied.

 • Holistic deep tissue bodywork

  Holistic deep tissue bodywork

  De training deep tissue massage is een training waarmee je met de bindweefsels in en rondom spieren leert werken. Dit zijn de gebieden waarin chronische spanningen worden vastgezet. Je leert cliënten begeleiden deze spanningen weer bewust te ervaren en los te laten. De training is zo opgezet dat je zowel met fysieke spanningen als ook met lagen als stress en emoties in de bodymind leert werken.

 • Holistic pulsing

  Holistic pulsing

  In de training Holistic Pulsing leer je werken met de kracht van zachtheid. Holistic pulsing is het zacht en ritmisch in beweging brengen van het lichaam, afgestemd op de ontvanger. Hiermee ontstaat een diepe ontspanning en harmonie in zowel lichaam als geest. Deze training van twee dagen is zo opgezet dat je de technieken van holistic pulsing kunt integreren in de massage die je al geeft.

 • Holistische massage spiegelwerk

  Holistische massage spiegelwerk

  De training holistische massage therapie en spiegelwerk is een training waarbij je leert werken met de signalen die het lichaam geeft. Hiervoor leer je de lichaamstaal die het lichaam van de cliënt tijdens de massage uitdrukt benutten waardoor de cliënt zijn helingsvermogen door bewustwording van zichzelf tijdens de massage kan vergroten.

 • Atlas correctie

  Atlas correctie

  De atlas is de bovenste nekwervel die het hoofd draagt en voor de ophanging van het hele lichaam zorgt. Door spanning, stress of verkeerd bewegen staat deze wervel bij veel mensen scheef of is geblokkeerd. In deze training van twee dagen leer deze wervel weer in balans brengen wat zijn doorwerking heeft in het lichaam en de bodymind als geheel.