Menu

Miriam Veldhuis

Miriam Veldhuis (1970) is vakdocent en heeft de opleiding tot integraal holistisch masseur in 2015 afgerond. Daarnaast voert Miriam de coördinatie van het team van supervisoren dat bij de opleiding betrokken is. In haar werk als docent is zij invoelend en heeft een open en heldere manier van communiceren.

Mensen begeleiden bij wie zij zijn

Naast haar opleiding tot integraal holistisch massage therapeut heeft zij bovendien een opleiding tot psycho energetisch therapeut afgerond en meerdere cursussen en trainingen op het gebied van massage en holistische therapie gevolgd. Ervaring die zij in haar werk als docent bij Positive Touch weet te benutten. Mensen begeleiden bij wie zij zijn is daarbij steeds haar uitgangspunt.

Bevlogen en aandachtsvol

In het lesgeven is zij een bevlogen en gedreven docent met veel aandacht voor het innerlijke proces van haar studenten. Ze geeft daarbij veel ruimte aan mensen om de kwaliteiten en mogelijkheden die in hen aanwezig zijn naar buiten te laten komen. Door de studenten wordt zij daarbij als een waardevolle inspirator gezien met veel humor en liefde voor het vak.

Het mooiste wat je kunt worden is wie je van binnen al bent

Vragen voor Positive Touch

Heb je vragen over de massage opleiding of wil je meer informatie? Neem contact met ons op of stuur een bericht via het contactformulier.

contact-img

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.