Menu

Programma studiedagen

Omdat ontwikkeling nooit stopt en verdieping altijd mogelijk is organiseren wij binnen onze school jaarlijks een gevarieerd aanbod aan bijscholings- en studiedagen voor onze studenten. Aan deze studiedagen kan worden deelgenomen door mensen die de opleiding integraal holistische massagetherapie bij ons hebben afgerond. Hieronder vind je een actueel aanbod van onze studiedagen:

Training meridiaanleer

Meridianen hebben een zeer belangrijke functie voor een gezond werking van de bodymind. Naast beheer van de levensenergie van het fysieke lichaam hebben zij tevens betrekking op mentaal, emotionele en spirituele aspecten van de bodymind. Tijdens deze training leer je hoe je de meridianen kunt toepassen in je werk als integraal holistisch masseur.

Startdatum training: donderdag 23 januari 2020

Lees meer over Training meridiaanleer

Studiedagen familiebanden

Familiebanden werken sterk in ons door. Als mens staan we op een krachtige manier in verbinding met ons familiesysteem. Tijdens deze training ga je in op de verborgen dynamiek van familiebanden en hoe het werk dat hieraan verbonden is een zeer waardevolle rol kan spelen in iemands helingsproces.

Startdatum training: woensdag 26 februari 2020

Lees meer over Studiedagen familiebanden

Studiedag hernia & ischias

Hernia en ischias zijn twee veel voorkomende klachten die soms langslepend en zeer lastig te behandelen zijn en na verloop van tijd chronisch worden. Tijdens deze studiedag leer je voor beide klachtsoorten die veel met elkaar gemeen hebben een aantal zeer bruikbare tools en vaardigheden om mensen bij deze klachten te begeleiden.

Startdatum training: woensdag 8 april 2020

Lees meer over Studiedag hernia & ischias

Begeleiding bij Burn-out

Burn-out is vandaag de dag een veel voorkomend fenomeen met vaak verstrekkende uitwerkingen tot gevolg. Tijdens deze vierdaagse training leer je door middel van holistisch lichaamswerk hoe je mensen kunt begeleiden om vanuit een burn-out te komen tot frisse energie en nieuwe perspectieven in het leven.

Startdatum training: woensdag 7 april 2021

Lees meer over Begeleiding bij Burn-out

Leven is steeds weer verder gaan in je ontwikkeling

Vragen voor Positive Touch

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op of stuur een bericht via het contactformulier.

contact-img

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.