Volg ons ook online:

Past reality integration

Past Reallity Integration (PRI) is een aanvullende methode die wij in onze praktijk aanbieden ter ondersteuning van het verwerken van emoties en het krijgen van inzicht in je levensverhaal. De kracht van PRI is dat er een verband wordt gelegd tussen spanningen en emoties in het heden en blokkades die iemand heeft opgelopen in het verleden.

Realiteit van Bewustzijn

PRI helpt je op emotioneel gebied inzicht te krijgen in je reacties en de oorzaken en achtergronden daarvan die met deze methode eveneens worden verwerkt. Zo kan oude pijn aan de hand van een viertal concrete stappen een plek worden gegeven en geheeld.

Doordat met behulp van PRI oude patronen kunnen worden doorbroken krijg je tevens inzicht in leerthema's die voor jou van toepassing zijn. Vaak worden we emotioneel meegenomen of reageren we al voordat we er erg in hebben. PRI zet je wat dat betreft weer op de plaats en geeft je de mogelijkheid om bij jezelf naar binnen te kijken.

Werkwijze

Tijdens PRI leer je de wijze waarop je met emoties omgaat erkennen en herkennen. Waar trigger je op en op welke wijze doe je dat? Vervolgens ga je onderzoeken op welke wijze je daarmee omgaat in je leven (zoek je het op of ga je het uit de weg?) en welke oorzaken hierbij aanwezig zijn. Hierdoor ontstaat gaandeweg een steeds diepere integratie van denken, handelen en voelen (fysiek, mentaal, emtionele integratie).

Instrument voor zelfhulp & actieve begeleiding

De waarde van PRI is dat het een heel krachtig instrument is waar je al snel de uitwerking in je dagelijks leven van zult ervaren:

• Meer energie en rust in emoties, denken en voelen
• Opgewekter en dichter bij jezelf zijn
• Actiever of juist meer rust in jezelf ervaren
• Meer inzicht in jezelf en in je interactie met anderen.
• Het leven kan weer stromen nu de belangrijkste blokkades zijn opgeruimd.

Heb je interesse? Vraag naar aanvullende informatie bij ons in de praktijk.