Volg ons ook online:
 

Online opleiding tot coach

Nu we door de coronacrisis voor de tweede keer worden geconfronteerd met een lock-down waardoor wij als masseurs en massagetherapeuten op dit moment niet 1 op 1 kunnen werken met onze cliënten staat het werk in veel praktijken stil. Dit is erg jammer omdat wij als masseurs en massagetherapeuten onze cliënten ontzettend veel te bieden hebben. Om in deze periode toch met cliënten te kunnen werken vraagt soms net een andere benadering. Om je daarbij te begeleiden hebben wij binnen onze school op basis van onze ervaring in de afgelopen 15 jaar een zeer bruikbare online opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten opgezet.

Ben je masseur of massagetherapeut? We nodigen je van harte uit om mee te doen! 

 • Opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten

  Opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten

  Speciaal voor masseurs en massagetherapeuten hebben wij deze waardevolle en praktische opleiding tot coach opgezet. In deze opleiding leer je bruikbare en flexibel in te zetten tools en vaardigheden om mensen door middel van coaching te begeleiden. Nu de mogelijkheden tot lichaamsgericht werk in deze periode beperkt zijn is het door middel van deze opleiding mogelijk om mensen op cognitief vlak te begeleiden. De compassie die wij als masseurs al hebben vloeit in deze training met ondersteunende coachingsvaardigheden samen.

 • Vervolgmodule lichaamsgericht coachen

  Vervolgmodule lichaamsgericht coachen

  De opleiding lichaamsgericht coachen is een verdiepende opleiding voor mensen die de opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten met succes hebben afgerond. In deze opleiding leer je hoe je mensen door middel van lichaamsgerichte coachingsvaardigheden in het coachingsproces kunt begeleiden waarbij de innerlijke lichaamswijsheid aangesproken wordt.

 • Module levensloop psychologie

  Module levensloop psychologie

  De module levenslooppsychologie is een module van vier dagen die zich richt op de fasegewijze ontwikkeling van mensen en geeft inzicht in de stappen en ontwikkelingen die daarin worden gemaakt. In deze module leer je concrete en waardevolle tools om mensen te begeleiden bij problematieken en processen die zich voortdoen op hun pad. Omdat deze module zich richt op lichaamswerk en holistische massage wordt daarbij ook de verbinding gemaakt met psychosomatiek en de doorwerking naar het lichaam.

 • Doorontwikkelgroep coaching

  Doorontwikkelgroep coaching

  Wanneer je de opleiding tot coach en of de module lichaamsgerichte coaching hebt afgerond is het mogelijk om deel te nemen aan een ontwikkelgroep. Een doorontwikkelgroep is erop gericht de vaardigheden van het coachen verder te verdiepen waarbij de tools die in de opleiding eigen zijn gemaakt in combinatie met de ervaring die door de deelnemer in het coachen in de praktijk is opgedaan steeds verder wordt uitgewerkt. Deelname aan een ontwikkelgroep geeft dan ook veel verdieping aan je ontwikkeling als coach.