Online opleiding tot coach

Nu we door de coronacrisis voor de tweede keer worden geconfronteerd met een lock-down waardoor wij als masseurs en massagetherapeuten op dit moment niet 1 op 1 kunnen werken met onze cliënten staat het werk in veel praktijken stil. Dit is erg jammer omdat wij als masseurs en massagetherapeuten onze cliënten ontzettend veel te bieden hebben. Om in deze periode toch met cliënten te kunnen werken vraagt soms net een andere benadering. Om je daarbij te begeleiden hebben wij binnen onze school op basis van onze ervaring in de afgelopen 15 jaar een zeer bruikbare online opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten opgezet.

Ben je masseur of massagetherapeut? We nodigen je van harte uit om mee te doen! 

  • Opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten

    Opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten

    Speciaal voor masseurs en massagetherapeuten hebben wij deze waardevolle en praktische opleiding tot coach opgezet. In deze opleiding leer je bruikbare en flexibel in te zetten tools en vaardigheden om mensen door middel van coaching te begeleiden. Nu de mogelijkheden tot lichaamsgericht werk in deze periode beperkt zijn is het door middel van deze opleiding mogelijk om mensen op cognitief vlak te begeleiden. De compassie die wij als masseurs al hebben vloeit in deze training met ondersteunende coachingsvaardigheden samen.

  • Vervolgopleiding lichaamsgericht coachen

    Vervolgopleiding lichaamsgericht coachen

    De opleiding lichaamsgericht coachen is een verdiepende opleiding voor mensen die de opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten met succes hebben afgerond. In deze opleiding leer je hoe je mensen door middel van lichaamsgerichte coachingsvaardigheden in het coachingsproces kunt begeleiden waarbij de innerlijke lichaamswijsheid aangesproken wordt.