Aanmelden

Informatie avond

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze opleiding of wil je kennis maken met de sfeer binnen onze school? Dan is het mogelijk om een bezoek te brengen aan een informatie avond. Tijdens deze avond geven wij een presentatie over de visie en mogelijkheden van integrale massage.

Aansluitend is er een demonstratie van de methodiek van integrale massage waardoor je deze avond een goed beeld over de opleiding kunt vormen. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen en maak je kennis met de docenten die je tijdens de opleiding zullen begeleiden.

Programma informatie avond

Het programma voor de informatie avond is als volgt:

19:00 • Ontvangst en welkom met koffie en thee
19:15 • Introductie en presentatie over de opleiding en integrale massage
20:00 • Demonstratie
21:00 • Afronding en mogelijkheid tot inschrijving.

Alvast reserveren?

Heb je interesse om aan de opleiding deel te nemen maar wil je eerst nog een bezoek aan de informatie brengen voordat je besluit, dan is het mogelijk om alvast een reservering te maken voor de opleiding waardoor je zeker bent van een deelname plaats. Deze reservering kan worden gemaakt tijdens het invullen van het aanmeldformulier voor de informatie avond.

Vragen?

Heb je voorafgaand aan de informatie avond vragen over de opleiding of over de informatie avond zelf? Dan kun je contact opnemen met 06 - 460 22 820 of mailen naar info@positivetouch.nl en vraag naar Iljitsj van Kessel of Renate Pico.