Aanmelden

Informatie avond

Periodiek organiseren wij een informatie avond voor mensen die willen kennismaken met de opleiding integrale massage en de sfeer binnen onze school. Deze avond is zo opgezet dat je een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden die de opleiding te bieden heeft en de wijze waarop de opleiding is opgezet. Tijdens deze avond kun je tevens vragen stellen en kennis maken met de docenten die je tijdens de opleiding zullen begeleiden.

Programma informatie avond

Het programma voor de informatie avond is als volgt:

19:00 • Ontvangst en welkom met koffie en thee
19:15 • Introductie en presentatie over de opleiding en integrale massage
20:00 • Demonstratie
21:00 • Afronding en mogelijkheid tot inschrijving.

Alvast reserveren?

Heb je voorafgaand aan de informatie avond al interesse om aan de opleiding deel te nemen, dan raden we je aan vrijblijvend een reservering voor de opleiding te maken. Dit kan via het aanmeldformulier van de informatie avond zelf. Het spreekt voor zich dat deze reservering vrijblijvend is. Wil je na het bezoek van de informatie avond deelnemen aan de opleiding dan kan de reservering in een aanmelding worden omgezet.

Vragen?

Heb je voorafgaand aan de informatie avond vragen of heb je behoefte aan meer informatie? Bel dan met 06 - 460 22 820 of mail naar info@positivetouch.nl en vraag naar Iljitsj van Kessel of Renate Pico.