Aanmelden

Informatie avond

Periodiek organiseren wij een informatie avond voor de opleiding tot integraal en holistisch masseur. Deze avond biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de opleiding en de methodiek va integraal holistische massage. Daarnaast krijg je inzicht in de wijze waarop de opleiding vorm gegeven wordt en maak je deze avond tevens kennis met de docenten en de sfeer waarmee wordt gewerkt binnen onze school.

Programma informatie avond

19:00 • Ontvangst en welkom met koffie en thee
19:15 • Introductie en presentatie over de opleiding, visie en achtergrond
20:00 • Demonstratie over de methodiek van integrale massage
21:00 • Afronding en mogelijkheid tot inschrijving.

Alvast reserveren?

Heb je interesse om deel te nemen aan de opleiding maar wil je eerst nog een bezoek brengen aan de informatie avond voordat je besluit? Dan is het mogelijk om alvast een reservering te maken voor de opleiding waardoor je zeker bent van een plaats voor deelname. Deze reservering is vrijblijvend en kan worden gemaakt tijdens het invullen van het aanmeldformulier voor de informatie avond

Vragen?

Heb je voorafgaand aan de informatie avond vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met 06 - 460 22 820 of mailen naar info@positivetouch.nl en vraag naar Iljitsj van Kessel of Renate Pico.

Je bent van harte welkom!