Menu

Ervaringen van studenten

Ik heb de opleiding bij Positive Touch in 2018 afgerond. Daarin heb ik geleerd om op een mooie een diepgaande manier met mensen te werken waarbij bewustwording en innerlijke transformatie op een prachtige manier met elkaar samengaan.
- Simon Alderliesten | Zwolle
‘Je lijf weet het’ is het motto wat ik mij tijdens de opleiding steeds meer eigen heb gemaakt. Door weer te gaan voelen en te ervaren wat de signalen zijn die het lichaam geeft kan een mooi proces van heelwording en bewustwording op gang worden gebracht. Ik heb de opleiding als een heel waardevol leerproces ervaren
- Marieke Kordelaar | Haarlem
Wat een prachtig proces hebben we met elkaar doorlopen. Iedere lesdag was weer een ontdekkingsreis en de docenten zijn daarbij heel ondersteunend geweest. Het mooie van integraal holistische massage therapie vind ik dat het je op een uitnodigende en heel vanzelfsprekende manier in contact brengt met de kern van wat er in je speelt.
- Maaike Fischer | Utrecht
De opleiding tot holistisch masseur bij Positive Touch is een prachtige bewustwordingsweg met het lichaam als uitgangspunt. Je ontwikkelt je tot een veelzijdig en goed gekwalificeerd masseur. Binnen de opleiding is ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om emotionele pijn te verwerken en daarbij oordeelloos en vanuit rust aanwezig te zijn. Met veel plezier geef ik vanuit deze basis nu massages in mijn eigen praktijk.
- Pascal Bongers | Arnhem
Renate en Iljitsj zijn gedreven docenten met veel passie voor hun vak en opleiding. Tijdens de opleiding bieden ze ruimte om te leren, te voelen, te ervaren en vooral om je jezelf te zijn. Steeds zonder oordeel en met veel liefde. Ze dagen je uit om een steeds betere masseur te worden en laten je voelen, waartoe je in staat bent. De opleiding was daarmee een ware verrijking waarmee ik in mijn leven een hele nieuwe weg heb kunnen inslaan.
- Miriam Veldhuis - Delden
De massage opleiding tot integraal holistisch masseur heeft mij persoonlijk heel veel gebracht. Ik heb veel geleerd en daarmee een mooie techniek eigen gemaakt. Daarbij was steeds veel ruimte voor mijn eigen proces waardoor ik een heel ruim beeld heb kunnen vormen mogelijkheden van het vakgebied. Inmiddels heb ik vanaf 2018 een eigen praktijk in Arnhem waar ik mensen begeleid bij om te voelen en te ervaren wie ze van binnen al zijn. Kortom: Ik kan deze opleiding dan ook aan iedereen aanbevelen.
- Simone Schoemaker | Arnhem
Ik was al enige jaren werkzaam als haptotherapeut en op zoek naar iets nieuws. Toen kwam ik in contact met Positive Touch en heb na een bezoek aan de informatie avond besloten aan de opleiding deel te nemen. Het is zeer waardevol proces voor me geweest waarbij ik veel nieuwe dingen heb geleerd en waarbij ik nu in staat ben om cliënten vanuit een heel andere benadering te begeleiden. De opleiding begint bij de basis waardoor je alle vaardigheden heel goed eigen kan maken.
- Carin van Hooff | Dronten

Psyche is een grieks woord dat staat voor de ziel

Vragen voor Positive Touch

Heb je vragen over de massage opleiding of wil je meer informatie? Neem contact met ons op of stuur een bericht via het contactformulier.

contact-img

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.