U bent hier:
 1. Home
 2. Trainingen
Volg ons ook online:
 

Trainings overzicht

De trainingen van Positive Touch gaan in op specifieke onderdelen van het masseren. Als deelnemer aan deze trainingen heb je al ruime ervaring met massage en met goed resultaat een beroepsopleiding tot masseur afgerond. De holistische mogelijkheden van massage worden hierbij steeds vanuit andere dimensies belicht.

 • Diepe bindweefsel massage

  Diepe bindweefsel massage

  De training diepe bindweefselmassage is een training die zich specifiek richt op spanningen en blokkades in de body mind. Het is een holistische methode die het lichaam ruimte geeft aan duurzame ontspanning en herstel van de balans.

 • Massage en meridianen

  Massage en meridianen

  De training massage en meridianen gaat dieper in op de energiehuishouding van het lichaam en geeft inzicht in de onderliggende werking van de verbinding tussen lichaam en geest. De meridiaanleer in deze training is gebaseerd op de Chinese geneeskunde.

 • Body core alignment

  Body core alignment

  De training body core alignment is een specialistische training voor masseurs die al meerdere jaren ervaring met massage hebben. Deze training richt zich op de houding van het lichaam en hoe je deze op duurzame wijze in balans kunt brengen waarbij release van het myofasiale stelsel het uitgangspunt is.