Supervisie team massage opleiding

Supervisie team massage opleiding

We zijn blij te kunnen melden dat we vandaag een team supervisoren voor de opleiding integrale massage hebben opgeleid. De leden van het supervisie team zijn allen zeer gemotiveerde masseurs die bij ons de opleiding integrale massage succesvol hebben afgerond en inmiddels werkzaam zijn in hun eigen praktijk.

Begeleiding van studenten

Supervisie staat voor het 1 op 1 begeleiden van studenten. Je werkt dan met een supervisor samen aan de ontwikkeling van je kwaliteiten als masseur. De supervisie is erop gericht om je eigen kwaliteiten optimaal tot ontwikkeling te laten komen, om inzicht te krijgen in blinde vlekken en de massage vanuit je eigen kracht te geven. Tijdens een supervisie komen zowel de massage inhoudelijke vaardigheden aan bod als ook het werken vanuit een goede opbouw, overzicht tijdens het masseren en het afstemmen van de massage op de persoon.

De supervisoren gaan ons helpen om de studenten tijdens supervisies te begeleiden in hun ontwikkeling. We zien erg uit naar deze samenwerking en we hebben vandaag veel spirit en drive gezien bij de supervisoren waardoor we blij zijn om onze opleiding met hun kwaliteit en inzet te kunnen verrijken.

Tijdens de training van vandaag is onder andere ingegaan op leerdoelen, kwaliteit van aanraken en communicatie in de massage.

Namasté,

Iljitsj en Renate.

Deel dit artikel: