Nieuwe locatie Positive Touch

Nieuwe locatie Positive Touch

Een inspirerende leeromgeving met rust en ruimte

Nadat de school van Positive Touch 10 jaar gevestigd is geweest in de gemeente Arnhem zijn wij op 1 januari 2018 verhuisd naar een nieuwe locatie in de gemeente Brummen. We hebben een jaar hard gewerkt aan de verhuizing om alles voor te bereiden en rond te krijgen en op 1 januari jl. was het dan eindelijk zover. De eerste weken van het jaar hebben we kwartier gemaakt en inmiddels hebben we de eerste lessen op deze prachtige locatie aan de verschillende opleidingsgroepen alweer gegeven. Daarin hebben we gemerkt dat de overgang naar deze locatie een zeer positieve uitwerking op het leerproces heeft.

Het is een plek waar de natuur alom tegenwoordig is. De stilte die er aanwezig is draagt ertoe bij dat er door de deelnemers met volle concentratie aan het leerproces kan worden gewerkt. Ook als docenten hebben we gemerkt dat de locatie bijdraagt aan het proces van lesgeven. Niet alleen de studenten kunnen zich beter focussen en ontspannen maar ook wij als docenten gaan verder open, wat een positieve uitwerking op het lesprogramma heeft. De leslocatie zelf bestaat uit een mooie les en eetzaal waar de deelnemers in volle concentratie kunnen werken aan hun leerproces. Daarnaast zijn er op het terrein mooi aangelegde tuinen waar je in de pauze terug kunt genieten van de meditatieve rust die er aanwezig is en tijdens langere pauzes kan er en wandeling worden gemaakt in het aangrenzende bosgebied.

Naam van de locatie

De naam van de locatie is Vijfmorgenland. Deze naam is aan de locatie gegeven in de tijd waarop de boerderij in 1890 is gebouwd. Voor het ploegen van het land wat toebehoorde aan de boerderij stond een norm in de regio van zeven morgens maar door de goede kwaliteit van de grond nam het ploegen van de grond slechts vijf morgens in beslag.

We zien er naar uit dat het werk nu op een ander gebied met veel bezieling en plezier kan worden voortgezet! We zien je op onze nieuwe locatie graag tegemoet!

Hartelijke groet, Iljitsj en Renate.

Deel dit artikel: