Volg ons ook online:

praktijk voor holistische massage arnhem

Van harte welkom bij de praktijk voor holistische massage en bewustwording in Arnhem. In onze praktijk werken wij met mensen aan uiteenlopende vraagstukken op het gebied van lichaam en geest. De kern van ons werk is erop gericht mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Onder andere door bewustwording van de signalen die het lichaam iemand geeft.

Holistisch werkveld

Het werkveld van een holistische massage is zeer breed te noemen. Als eerste kan er tijdens een massage aandacht worden gegeven aan fysieke klachten of ongemak als pijn of andere klachten als vermoeidheid of energie die niet wil stromen. Daarnaast is een holistische massage ook zeer geschikt voor uiteenlopende vragen op mentaal of emotioneel gebied. Zo kunnen bijvoorbeeld emoties nog niet goed zijn verwerkt of kan inzicht ontbreken hoe met bepaalde situaties nu of uit het verleden om te gaan of om deze een plek te kunnen geven.

Reflectie speelt daarbij een belangrijke rol. Wat wil het lichaam uitdrukken, welke aspecten vind je lastig om te leven? Vanuit een holistische visie wordt het leven als een leerproces gezien om uiteindelijk vrijer, gezonder en meer vanuit onze eigen kracht te kunnen leven waarbij beperkingen of ervaringen uit het verleden stap voor stap worden opgeruimd.

Om je daarbij te begeleiden worden binnen onze praktijk verschillende mogelijkheden aangeboden, welke dat zijn kun je lezen op dit deel van deze website.

  Uitgangspunten

  De uitgangspunten van onze praktijk zijn:

  • Heelwording van binnenuit.
  • Inzicht in de achterliggende oorzaken van spanningen en klachten.
  • Bewustwording en innerlijke groei.
  • Het lichaam de ruimte geven om op een natuurlijke manier te helen.

  Contactgegevens

  Wil je een afspraak maken voor een massage? Je bent van harte welkom!

  Positive Touch | Praktijk voor holistische massage Arnhem.
  Vosstraat 8,  6971 KN Brummen
  info@positivetouch.nl
  T 06 - 460 22 820
  Iljitsj van Kessel en Renate Pico.

  Kijk hieronder voor meer informatie over de verschillende werkvormen die wij aanbieden in onze praktijk.