Menu

Introductiecursus

De introductiecursus is voor mensen die zich een goed beeld willen vormen van de mogelijkheden die de opleiding te bieden heeft. Het is een ontdekkingscursus waarbij de verschillende aspecten van de methodiek van integraal holistische massage aan bod komen. In een ontspannende sfeer ervaar je zowel hoe het is om de massage te geven als om te ontvangen.

Het doen staat daarbij centraal maar er is ook aandacht voor een stuk onderliggende gedachte van het hoe en waarom van de methodiek. Naast verschillende technieken die tijdens de cursus aan bod komen is er ook aandacht voor de houding, grounding en ademhaling van de masseur waardoor je vanuit een goede bodymind benadering de massage kunt geven.

Onderdelen die tijdens de cursus aan bod komen

  • Technieken uit verschillende massage stromingen
  • Houding, grounding en ademhaling van de masseur
  • Werken met verschillende dieptelagen
  • Stappen die tijdens de massage worden gezet
  • Werken vanuit een open en zijnsgerichte houding
  • De cliënt volgen tijdens de massage
  • Ervaren wat de uitwerking van de massage is

Veel mensen die aan deze cursus deelnemer hebben nog niet eerder iets met massage gedaan en willen zo een beeld vormen van wat het geven van een massage is. Daarnaast is deze cursus ook voor mensen die al wel eerder dingen met massage hebben gedaan en willen ervaren wat de uitwerking van deze vorm van massage is.

Daarnaast biedt deze cursus je ook een goede gelegenheid om de sfeer binnen onze school te ervaren en kennis te maken met de wijze waarop door de docenten met de studenten wordt gewerkt.

 

Het mooiste wat je kunt worden is wie je van binnen al bent

Vragen voor Positive Touch

Heb je vragen, wil je meer informatie over de massage opleiding of wil je met ons sparren over de mogelijkheden die de opleiding te bieden heeft? Neem contact met ons op of stuur een bericht via het contactformulier.

contact-img

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.