Volg ons ook online:

Over Positive Touch

Positive Touch is de school voor holistische massage en bewustwording in Arnhem. De school is opgericht in 2005 door Iljitsj van Kessel en Renate Pico vanuit hun gemeenschappelijke visie om mensen een inspirerende plaats te bieden voor opleidingen en trainingen op het gebied van massage en bewustwording. Binnen onze school organiseren wij verschillende massage cursussen, opleidingen en trainingen. Daarnaast geven wij individuele massage sessies in onze eigen massage praktijk.

Voor wie

De opleidingen en trainingen die wij organiseren zijn voor mensen die zich wezenlijk willen verdiepen in hun leven. Massage als instrument om anderen weer in contact met zichzelf te brengen, te voelen en te luisteren naar de signalen die het lichaam iemand geeft.

Om de massage vanuit deze visie vorm te geven bieden wij een inspirerend aanbod van opleidingen en trainingen waarbij de opleiding integrale massage de kern van het opleidingsprogramma vormt. Integraal staat daarbij voor de mens als geheel, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel.

Door wie

De school wordt vorm gegeven door Iljitsj van Kessel en Renate Pico. Iljitsj en Renate zijn specialisten in hun vakgebied die zich in de breedte hebben ontwikkeld op het gebied van massage en bewustwording. Naast hun opleiding tot masseur hebben zij tevens uiteenlopende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van bewustwording (o.a. Yoga, Meditatie, Zen en Non-dualiteit) en spiritualiteit (zowel Oosterse als Westerse stromingen). Hierdoor hebben zij de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd over de werking van de body mind. Op basis hiervan hebben zij de afgelopen jaren hun eigen methodiek van masseren ontwikkeld die nu de basis vormt voor het lesprogramma binnen de school.

Interesse?

Heb je interesse om deel te nemen aan een opleiding of training of wil je een afspraak maken bij ons in de praktijk? Je bent van harte welkom! Voor vragen of meer informatie kun je bellen met: 026-3824752 of mailen naar: info@positivetouch.nl en vragen naar Iljitsj van Kessel of Renate Pico.

We zien je graag tegemoet!

Iljitsj en Renate.