Menu

Informatieavond

Heb je de informatie op de website gelezen en is je interesse gewekt? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de informatieavond. Tijdens deze avonden kun je zowel kennismaken met de methodiek van integraal holistische massage als met de docenten die verbonden zijn aan onze school. Deze avonden zijn bovendien laagdrempelig en dragen er tevens toe bij dat je een goed beeld kunt vormen van de sfeer waarmee tijdens de lesdagen wordt gewerkt binnen onze school.

Programma informatieavond:

18:45   •   Ontvangst en welkom met koffie en thee
19:00   •   Start informatieavond met presentatie over de opleiding, visie en methodiek
20:00  •   Demonstratie integraal holistische massagetherapie
21:30   •   Afronding en mogelijkheid tot inschrijving.

Deelname opleiding

Heb je bij voorbaat al interesse om aan de opleiding deel te nemen dan is het mogelijk om bij aanmelding voor de informatie avond alvast een vrijblijvende reservering voor de opleiding te maken. Na het bezoek aan de informatieavond kan de reservering dan in een definitieve aanmelding worden omgezet.

Vragen?

Heb je voorafgaand aan de informatieavond al vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met 06 – 460 22 820 of mailen naar info@positivetouch.nl en vraag naar Iljitsj van Kessel of Renate Pico.

Je bent van harte welkom!

 

Bewustwording is contact maken met wat altijd aanwezig is

Vragen voor Positive Touch

Heb je vragen, wil je meer informatie over de massage opleiding of wil je met ons sparren over de mogelijkheden die de opleiding te bieden heeft? Neem contact met ons op of stuur een bericht via het contactformulier.

contact-img

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.