U bent hier:
 1. Home
 2. Cursussen
Volg ons ook online:
 

Cursus overzicht

Met het cursusaanbod biedt Positive Touch een gevarieerd aanbod aan kort durende cursussen waarin je in relatief korte tijd veel kunt leren over een specifiek onderwerp. De basiscursus is daarbij met name geschikt voor mensen die willen kennis maken met massage en zich willen verdiepen in de metodiek van integrale massage zoals we deze hebben ontwikkelt binnen onze school.

 • Basiscursus integrale massage

  Basiscursus integrale massage

  De basiscursus is een introductie cursus voor mensen die willen kennismaken met massage. In deze massage cursus leer je hoe je met methodiek van integrale massage aan iemand een ontspannende massage kunt geven. Daarnaast is deze cursus ook een geschikte kennismaking met de opleiding integrale massage.

 • Body mind awareness

  Body mind awareness

  De cursus body mind awareness is een cursus die je verdieping geeft in je ontwikkeling als masseur. Hiervoor komen in deze cursus zeer bruikbare aanvullende massage inhoudelijke vaardigheden aan bod in combinatie met verdieping in de kwaliteit van aanraking. Hiermee is deze cursus een zeer waardevolle aanvulling voor iedereen die een vervolgstap wil maken in het masseren.