Volg ons ook online:

Nieuwsupdate Coronavirus

Op deze pagina lees je hoe Positive Touch omgaat met het coronavirus en welke consequenties dit heeft voor het lesprogramma.

Hierop vind je updates en word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Nieuwsupdate

Opschorting van het Lesprogramma
Positive Touch volgt de richtlijn voor HBO onderwijs waardoor vanaf vandaag (13 maart 2020) tot en met 31 maart a.s. alle lessen komen te vervallen. Wij hopen hiermee een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving en de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

>> Voor studenten wordt gezocht naar een alternatief lesprogramma. Hiervan worden zij zo snel mogelijk via de mail op de hoogte gesteld. Mocht verder uitstel nodig zijn dan zullen we hierover berichten.

>> Voor de groepen die de komende twee weken van start zouden gaan wordt een alternatief startmoment gepland.

Verplaatsing informatieavond
De informatie avond voor de opleiding tot integraal holistisch masseur die gepland stond op donderdag 19 maart a.s. zal worden uitgesteld naar donderdag 23 april. We zien je aanmelding graag tegemoet en mocht verder uitstel nodig zijn dan zal een nieuwe datum worden ingepland.

Annuleren van supervisie en leertherapie
Het gehele programma aan supervisies en leertherapie tussen de periode van 13 maart en 31 maart is per heden komen te vervallen.

Opschorting alle overleg tussen supervisoren, leertherapeuten en docenten
Alle fysieke contact momenten tussen supervisoren, leertherapeuten en docenten zijn tot nader bericht uitgesteld. Hiervoor worden alternatieve momenten gepland.