STAP-Budget

STAP-Budget is een scholingsregeling die door de overheid wordt verstrekt aan iedereen die zijn arbeidsmarkt positie wil verbeteren. Dit budget is aan te vragen voor onze opleiding tot integraal holistisch masseur. Daarnaast is het STAP-Budget tevens aan te vragen voor onze doorontwikkeldagen die na afronding van de opleiding kunnen worden gevolgd.

Wat is STAP-Budget

STAP-Budget staat voor Stimuleringsregeling arbeidsmarkt participatie en wordt door de overheid verstrekt aan iedereen die zijn arbeidsmarkt positie wil verbeteren. Het betreft een mogelijkheid tot subsidie van 1.000 euro per kalenderjaar en kan voor beide jaren van de opleiding worden aangevraagd. De subsidie wordt door de deelnemer aangevraagd en bij aanmelding voor de opleiding ontvang je daarvoor van ons een formulier. Per kalenderjaar zijn hiervoor een aantal tijdsblokken beschikbaar waarbinnen dit budget kan worden aangevraagd. Bij aanmelding word je door ons over de mogelijkheden geïnformeerd.

Hoe STAP-Budget aan te vragen

Om een STAP-Budget aan te vragen is het nodig je eerst aan te melden voor de opleiding. Je ontvangt dan in de bevestigingsmail het STAP-aanmeldformulier. Een STAP aanvraag doe je met DigiD in het STAP portaal binnen het daarvoor geldende tijdsvak. Na aanmelding ontvang je hiervoor alle verdere informatie die nodig is voor de STAP aanvraag.

Meer informatie

Meer informatie over het STAP-opleidingsbudget kun je op deze website vinden: STAP-Opleidingsbudget.

Heb je aanvullende vragen dan helpen wij je graag.

Terug naar de opleidingspagina.